SINAR MAS

SINAR MAS Al 25 jaar een begrip in Zuid.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 366 beoordelingen
20 jan 2019 om 19:10 De beste zoals altijd
12 jan 2019 om 13:07 Zalig eten echt waar... alleen jammer dat ik saté had besteld maar kreeg alleen de saus....
7 dec 2018 om 21:49 Prima! Voor tweede keer 3 gangen rijsttafelbox voor 1 persoon besteld en meer dan voldoende. Veel groenten, goed bereid, lekkere spekkoek en uitstekende bezorging. Maaltijd was nog goed warm. Aanrader dus.
7 dec 2018 om 8:27 Rijsttafel vega en vlees waren heerlijk
1 dec 2018 om 19:47 Deze keer waren de boontjes erg slap, leek veel te heet opgewarmd. Saté was heerlijk, maar zeker weten te heet opgewarmd; saus was aangekoekt/verbrand. Hoewel het eten lekker smaakte, kregen mijn man ik daarna flinke buikpijn! Eten was dus niet meer goed.
28 nov 2018 om 18:24 Roti moet je hier niet bestellen. Kleine portie en de smaak is niet zoals het hoort. Te weinig masala. Het indische ei past er ook niet bij.
27 nov 2018 om 19:31 Het eten was weer lekker. Kreeg een pisang goreng van het huis kado.
26 nov 2018 om 17:47 gekozen voor bezorging op aangegeven tijd en ze kwamen met een beetje speling op tijd. Heerlijk gegeten. Menu met vlees. Gadogado met longtong. Pepesan en kroepoek extra en met onze ruime Indonesische keuken ervaring echt lekker gegeten. We zijn fan.
20 nov 2018 om 19:49 Het was weer heerlijk en goede bezorging. Dank je wel!